Over Tevako

Tevako is de Roestvast Staal specialist voor professionele toepassingen. Wij beschikken over ruime ervaring in het ontwikkelen, verwerken en produceren van rvs producten. Tevako is sterk in maatwerk en verzorgt als ketenregisseur zowel kleine als middelgrote series van kwalitatief hoogwaardige producten. Met een team van vakmensen, met kennis van rvs, hebben  wij ruime expertise opgebouwd in onder andere horeca, architectuur en interieurbouw, standbouw, winkelinrichting, de farmaceutische industrie, de gezondheidszorg, voedingsmiddelen-industrie (foodsector), land- en tuinbouw.
Tevako is de  RVS-specialist die bekend staat om het leveren van kwaliteit, afspraken nakomt, opdrachten goed uitvoert en meedenkt met de klant. Voor onze klanten is het prettig om zaken te doen met Tevako en voor de medewerkers een plezier om bij Tevako te werken! Tevako b.v. is gevestigd te Zwanenburg (tussen Amsterdam en Haarlem) en is lid  van de Koninklijke Metaalunie.

Sociaal maatschappelijk ondernemerschap.

Tevako heeft een duidelijke visie op het gebied van Maatschappelijk ondernemen en brengt dit dan ook dagelijks in de praktijk. De visie van tevako op maatschappelijk ondernemen leest u hier in dit document